DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Entre Nous huldigt de kampioenen

Den Helder – Afgelopen zaterdag hield jeu de boulesvereniging Entre Nous haar nieuwjaarsreceptie. Op deze receptie werd de clubkampioen 2017 bekend gemaakt en wie het ledentoernooi had gewonnen.

De voorzitter John Boekel deed zijn Nieuwjaarspraatje waarin hij terugblikte op 2017. Hij constateerde dat het een goed jaar is geweest. Verheugd was hij dat Entre Nous in 2017 nieuwe leden kon verwelkomen en hoopt dat deze trend zich in 2018 voortzet.

Tevens werden op deze receptie de clubkampioen 2017 en de nummers twee en drie gehuldigd. Clubkampioen word je door punten te halen in verschillende disciplines die de jeu de boulessport heeft, zoals Triplette, Doublette, Mix, Téte á Téte en het ledentoernooi. Dit bij elkaar opgeteld leverde Jan Karsten genoeg punten op om clubkampioen 2017 te worden met elf punten verschil op Leo de Haas, die toch maar knap tweede is geworden. De derde plaats was een totale verrassing, maar viel ten deel aan Jopie Mahieu.

Ledentoernooien
Ook werden op deze receptie de prijswinnaars bekend gemaakt van de ledentoernooien. De ledentoernooien zijn twaalf toernooien die elke maand gespeeld worden waarvan de beste tien tellen. Het bleef tot het laatste ledentoernooi spannend wie als winnaar uit de bus kwam. Guus Hulsman werd als winnaar gehuldigd met 32 winst punten.

Het lag allemaal dicht bij elkaar. Want tweede werd Leo de Haas met 31 punten. Jopie Mahieu zorgde weer voor een daverende verrassing door de derde plaats te pakken met 30 punten.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: