Feestelijke opening ‘Nieuwste Blokker’

4

Den Helder – De vernieuwde Blokker in de Keizerstraat is donderdag feestelijk geopend. Blokker vernieuwt zijn winkels in hoog tempo. Wekelijks wordt het winkelpubliek verrast met de ombouw naar de Nieuwste Blokker winkels. De feestelijke start van de Nieuwste Blokker in Den Helder viert Blokker met haar klanten. Tijdens de openingsweek zijn er speciale kortingen op typische Blokker producten zoals een Senseo, een koekenpan en een droogmolen.

De nieuwe Blokker winkel maakt een sfeervolle indruk. Bij binnenkomst is het meteen duidelijk: hier kom je niet alleen maar om een ‘boodschappenlijstje’ af te werken. De winkel nodigt vanzelf uit om op zoek te gaan naar leuke dingen. Blokker heeft de bakens verzet. Met een vertrouwd én nieuw assortiment voor het eigentijdse huishouden. Van schoonmaken tot koken en tafelen, van het huis opruimen tot gezellig maken, van opstaan tot slapen gaan, voor ieder moment van de dag heeft Blokker de juiste producten in huis.

De winkelruimte is overzichtelijk ingedeeld in ‘werelden’ als Eten & Tafelen, Koken & Bakken, Schoonmaak & Huishoud, Opbergen & Organiseren, Wassen & Strijken, Elektrische Apparaten, Baden & Slapen, Inspireren & Verrassen, Spelen & Beleven en Wonen & Sfeermaken. Zo wordt het makkelijker om artikelen te vinden. Het is lichter, leuker en ruimer en voelt echt als de Blokker van nu en morgen.

Bestaand én nieuw
Blokker timmert hard aan de weg. Directeur Winkeloperatie Corné Mulders zegt daarover. “We willen de vernieuwing echt laten zien. Tegelijk willen we herkenbaar blijven voor onze trouwe klanten. We hebben nu een mooi evenwicht gevonden: onze grote keuze in zeer scherp geprijsde, elektrische huishoudelijke apparaten en schoonmaakartikelen. En daarnaast de nodige vernieuwing. Zoals Blokker eigenmerkartikelen, handdoeken en dekbedovertrekken, notebooks, party-artikelen, en producten die inspelen op trends en seizoenen.”

Het assortiment in de Nieuwste Blokker is flink groter dan in de winkel zelf. In de Nieuwste Blokker is ook een online bestelpunt aanwezig. Daar kunnen direct artikelen besteld worden. Die kunnen binnen één dag thuis worden afgeleverd of worden opgehaald in de winkel.

Frisse start
Een ingrijpende verbouwing en de start met een Nieuwe Blokker is voor het winkelteam en de winkelleiding een spannende tijd. Bedrijfsleidster Chantal: “Ons team praat al een poosje mee over de ‘Nieuwste Blokker’ in Nederland. Maar nu kunnen we ’t onze klanten ook werkelijk laten zien. Een nieuwe winkel, een nieuwe inrichting, die frisse stijl… Leuk dat het nu allemaal echt wordt. Kortom, het voelt als een frisse start die volop energie geeft. Wie deze dagen bij ons binnenstapt zal dat meteen ervaren.”

4 REACTIES

  1. Minder fijn is, dat ze denken het in Den Helder te kunnen maken om nog steeds om 17.30 uur dicht te gaan…..
    In Schagen en zelfs in Callantsoog sluit Blokker gewoon om 18.00 uur. En gaat dan ook nog eens om 09.00 uur open en niet pas om 09.30 uur.
    De openingstijden in Den Helder getuigen van minachting voor (de wensen van) de klant en dragen door instandhouding van een negatieve spiraal bij tot vermindering van de aantrekkelijkheid van de Helderse binnenstad!
    Ben benieuwd hoe lang dit filiaal op deze wijze hier zal kunnen blijven bestaan!

  2. Je kunt om niks nog zo’n mooie verpakking en strik doen, de inhoud blijft niks. Blokker gaat het niet redden.

Comments are closed.