FietsSponsorTocht wordt Rabobank Clubkas Campagne

0

Den Helder – Rabobank Kop van Noord-Holland helpt verenigingen en stichtingen hun doelen te bereiken met de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank Clubkas Campagne komt in de plaats van de RaboFietsSponsorTocht en is dé manier om sponsorgeld van de Rabobank te krijgen. De bank stelt hiervoor in 2018 € 200.000,- beschikbaar.

De gedachte hierachter is dat de 21.000 leden van de Rabobank van Kop van Noord-Holland inspraak krijgen in de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Dit doen zij door stemmen uit te brengen op verenigingen en stichtingen die zich hebben ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging of stichting.

Alle verenigingen en stichtingen uit het werkgebied van Rabobank Kop van Noord-Holland, die bankieren bij de bank en voldoen aan de voorwaarden, komen in aanmerking voor deelname. Om de ‘clubs’ goed te informeren over de inhoud en de start van de Rabobank Clubkas Campagne heeft de bank 750 verenigingen en stichtingen een uitnodiging gestuurd voor één van de zes informatieavonden die begin 2018 in de regio worden georganiseerd.

Inschrijven voor een informatieavond kan via de website www.rabobank.nl/kvnh. Op deze website zijn ook de voorwaarden voor deelname te vinden. Aanmelden voor de informatieavond kan tot 15 januari.