Geen vuurwerkslachtoffers in Den Helder

0

Den Helder – Ook op de eerste hulp van het ziekenhuis is het een redelijk rustige nieuwjaarsnacht geweest. Dat laat een woordvoerster van de Noordwest Ziekenhuisgroep weten. In Den Helder zijn geen vuurwerkslachtoffers binnengebracht.

“In Den Helder hebben we een rustige nacht gehad. Er zijn geen vuurwerkslachtoffers of patiënten met alcoholvergiftiging gezien. Dit is hetzelfde beeld als vorig jaar”, aldus de woordvoerster.

“In Alkmaar was het wel druk op de spoedeisende hulp. De drukte werd vooral veroorzaakt door mensen met een alcoholvergiftiging. We hebben 15 patiënten hiervoor moeten opnemen. Ter vergelijking: dit waren er vorig jaar 7. Daarnaast hebben we in Alkmaar zes vuurwerkslachtoffers gezien. Deze personen hadden oogletsel en konden na behandeling weer naar huis. Vorig jaar waren dit er 5.”