Geurt Visser door ziekenhuisopname tijdelijk uit de running

14

Den Helder – Geurt Visser, de lijsttrekker van Gemeentebelangen Den Helder, is opgenomen in het Universitair Medisch Centrum in Groningen. Hij is beenmergdonor voor een ziek familielid en zal deze week geopereerd worden.

Aangezien beenmergdonatie pijn en vermoeidheid tot gevolg heeft, zal de lijsttrekker rust moeten nemen. “Het is op dit moment nog onduidelijk of Geurt Visser zelf aanwezig zal zijn bij de komende lijsttrekkersdebatten”, zo laat Nancy List weten.

14 REACTIES

 1. Dat is mooi van Geurt. Als het echter mijzelf zou betreffen, zou ik dat niet publiek willen delen.

  • Niet zo gek want anders moet hij constant uitleggen waarom hij daar in het UMCG is opgenomen.

 2. Prima dat Geurt Visser zich inzet voor een familielid die waarschijnlijk anders snel zou overlijden. Nog veel sterkte gewenst.

 3. Tja zelfs positief nieuws bevlekt met een negatieve reactie. Had dit te maken met Blue Monday? Ik had gisteren het nummer van Fats Domino Blue Monday uit 1956 nog eens op de draaitafel gelegd en werd bij de verwarming zomaar weer opgevrolijkt. Zo dadelijk voordat ik de herfstregen tegemoet treed nog even naar Edwin Hawkins luisteren (Oh happy day), ex no. 1 hit uit de jaren zeventig van een leider van een gospelgroep die gisteren het tijdelijk voor het eeuwige heeft verwisseld. Maar zijn Oh happy day laad je weer extra op en dat maakt de dag weer goed.

 4. Zelfs een op zich goede daad gebruiken om in de aanloop vd verkiezingen goodwill van stemmers te kweken. Als het echt geheel onbaatzuchtig was geweest had je het in stilte gedaan ipv er officiele persberichten over te schrijven.

  • De heer Visser, zelfs al zou het allemaal waar zijn wat tegen hem is ingebracht (deugdelijk bewijs ontbreekt), is destijds in de gemeenteraad behandeld op een manier die spot met alle regels van eerlijke rechtspleging. Alleen degenen die toen een even kritisch geluid tegen die schandalige vertoning hebben laten horen hebben het morele recht zich nu laatdunkend uit te laten over het bericht van de ziekenhuisopname van de heer Visser.

   • Hans, Geurt heeft zelf het e.e.a. toegegeven (ook in de media). Later kwam hij daar op terug.
    Mogelijk had het in de gemeenteraad anders aangepakt kunnen worden, mogelijk werd hij (en vooral zijn gezin!) beschermd tegen alle details.

    • De Helderse gemeenteraad heerft op die avond een beschamende show van lafheid en gebrek aan competentie weggegeven.

    • Even te vroeg op verzenden gedrukt.
     Ik zei al: zelfs al zou … Of het allemaal waar is of niet doet er eigenlijk niet toe. Zoals al eerder gezegd: zelfs Dutroux kreeg (in België!) een eerlijker proces dan Visser in de Helderse gemeenteraad.
     Mijn verwijt geldt natuurlijk niet de minderheid die duidelijk heeft gemaakt het niet met de gang van zaken eens te zijn.

 5. Het zou toch bekend worden dat hij in het ziekenhuis ligt en dan is het beter gewoon te vertellen waarom. Anders wordt er volop gespeculeerd. Prima zo.

 6. Dat Geurt door complicaties en nasleep van zijn operatie afwezig is bij de lijsttrekkers ‘debatten’, zou natuurlijk een enorme aderlating zijn.
  Ik hoop daarom dat Geurt – en zijn familielid niet te vergeten – er weer snel bovenop zal zijn !
  En trek je vooral niets aan van negatieve reacties Geurt, Kanjer !!! 🙂

 7. Geurt was gister al weer thuis na 2 nachtjes ziekenhuis en is vandaag al weer driftig aan het twitteren.

  @GeurtVisser
  3 u3 uur geleden.
  Lees vandaag in het @nhdagblad dat Dirk Pastoor weer wethouder wil worden. Hij herinnert zich vast dat je daar andere partijen voor nodig hebt…

Comments are closed.