DHA-A leader
DHA-A leader

Gymzaal Sportlaan gaat op de schop

Den Helder – De gemeente laat haar gymzaal aan Sportlaan 10 renoveren zodat scholen en verenigingen deze na de zomervakantie kunnen gebruiken. Naast werkzaamheden aan het casco wordt ook alle asbest verwijderd. Daarnaast krijgen het straatwerk en het groen rondom de gymzaal een opknapbeurt.

De werkzaamheden beginnen maandag 5 februari. Inmiddels heeft de firma Oosterbeek al hekken rondom het gebouw geplaatst.

De gemeente heeft de gymzaal onlangs overgenomen van Scholen aan Zee. Het pand behoort tot het vastgoed dat de gemeente heeft aangekocht voor de Spinaker, de school die het gebouw aan de Sportlaan 38 in gebruik gaat nemen. De gymzaal is voor het eind van de grote schoolvakantie weer helemaal up-to-date.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

Reageren is niet meer mogelijk.