Helders Elftal, Jutter, carnaval en meer in DWOZ

0

Den Helder – In het radioprogramma De Week op Zaterdag is deze week natuurlijk de kersverse Jutter van het jaar, Ilse Kootkar, te gast. Het was met recht haar weekje wel en ze komt vertellen hoe ze het allemaal heeft ervaren. Verder zijn we live bij de start van de kaartverkoop van het carnaval (Krabbetukkers) en bij de officiële opening van de nieuwe winkel van Marcel Duyzer, aan de Marsdiepstraat. Maar er is meer!

Ook te gast is Ben Reiff van het Vogelasiel. Hij vertelt over het akkoord dat is bereikt met gemeente en De Helderse Vallei over de verplaatsing van de wildopvang. En Team Printesje komt langs om te vertellen over de Carbagerun. En dan ook nog een gesprek met Taïeb el Azzouzi van het Helders Elftal, onder meer over het nieuwe toernooi dat voor deze zomer op de agenda staat.

De Week op Zaterdag is een samenwerking tussen Den Helder Actueel en de lokale omroep en elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur te beluisteren, onder meer via 105.6Mhz en losdenhelder.nl. Het programma komt in de maand januari live vanuit ’t Wijkhuis aan de Texelstroomlaan. Bijwonen is mogelijk, de toegang is gratis en de koffie staat klaar!