DHA-A leader
DHA-A leader

Hennepplantage ontdekt in woning

Den Helder – In een woning in de Van Leeuwenhoekstraat heeft de politie woensdagavond een hennepplantage ontdekt. Stank deed omwonenden de politie tippen, die rond 21.00 uur ter plaatse ging.

De agenten hebben aangebeld bij het adres en de bewoner deed open. Bij het opendoen van de deur kwam er zo’n sterke hennepgeur naar buiten dat de agenten toch even binnen wilde kijken. “Op de eerste verdieping troffen zij een henneptent met 290 hennepplanten aan”, zo laat de politie weten.

Drie personen die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden. Het gaat om twee mannen van 34 en 45 jaar oud en een vrouw van 37 jaar oud. Alle drie de verdachten hebben geen vaste woon- of verblijfplaats. Bij onderzoek bleek er ook sprake te zijn van diefstal van stroom. De woning zal voor langere tijd gesloten worden. De hennep en de apparatuur is in beslag genomen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

11 reacties

 1. Fred

  De V Leeuwenhoekstraat zijn koopwoningen. Drie personen zonder woon of verblijfplaats ?

 2. Anton Hagen.

  Waarschijnlijk verhuurd aan deze personen ,,zonder woon of verblijfplaats” beste Fred.
  Of zou dat niet kunnen?

 3. Fred

  Dan , zitten zij daar illegaal. Men moet ingeschreven staan bij de gemeente. Het kan zijn , dat het gekraakt is en dat de eigenaar dat “”niet weet””

 4. jantje123

  Inderdaad erg vreemd. In een koopwoning “mensen zonder vaste woon- of verblijfsplaats”. Maar neem aan dat dit nog verder wordt onderzocht. Wie weet is de eigenaar van de woning ook niet helemaal zuiver op de graat. Wie zal ’t zeggen.

 5. Dennis

  Geweldig dat betekent dus dat de eigenaar van de woning, die waarschijnlijk niets te maken heeft met die drugs zwaar wordt veroordeeld want zijn huis mag voor langere tijd niet verhuurd worden…

Reageren is niet meer mogelijk.