John Riebot is TVJ’er van het jaar

0

Julianadorp – Terwijl de verlichting op de banen van Tennisvereniging Julianadorp brandde werd op vrijdag 5 januari in het clubgebouw de nieuwjaarsreceptie van TVJ gehouden. Voorzitter Pieter Lutterman keek in zijn speech terug op het jaar 2017. Verheugd was hij over de uitspraak van de rechtbank in de zaak van de verlichting. De gemeente is in het gelijk gesteld en er wordt geen hoger beroep bij de Raad van State ingesteld door de Belangenvereniging de Zandloper.

De vereniging heeft een prima jaar achter de rug: een financieel gezonde vereniging en een club die bruist van de activiteiten. Ook voor 2018 staan een aantal vernieuwingen en verbeteringen in de planning.

Traditioneel onderdeel van de nieuwsjaarreceptie is de bekendmaking van de “TVJ-er van het jaar”. Deze titel wordt toegekend aan een lid die op de een of andere wijze TVJ positief over het voetlicht brengt en een bijzondere bijdrage levert aan de activiteiten van de vereniging.

Altijd goed humeur
Dit jaar ging deze titel naar John Riebot. Volgens de voorzitter een man die zowel bij TVJ zelf als tijdens toernooien bij de andere buurverenigingen TVJ positief uitdraagt en onafhankelijk van de uitslag van zijn gespeelde wedstrijden altijd een goed humeur heeft. Niet onvermeld mag blijven dat John als ‘(nieuwe) ledencoach’ zijn uiterste best doet om nieuwe leden gelijk een thuisgevoel bij TVJ te geven en er zo toe bijdraagt dat deze nieuwe leden ook leden blijven!

John Riebot ontving uit handen van Jaap Nieuwland (TVJ-er van het jaar 2016) de bijhorende versnapering. Pieter Lutterman wenste de aanwezige leden een gezond en vooral sportief 2018.