Koegraspop met Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense

0

Julianadorp – Koegraspop krijgt dit jaar een vervolg. Na het succes van het evenement tijdens het 200-jarig jubileum van de Koegraspolder afgelopen jaar, en de vele vragen of het weer terug gaat komen, heeft de organisatie doen besluiten om het evenement weer te organiseren. De artiesten zijn ook al bekend: Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner komen naar Julianadorp.

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart is het feest in de tent op het evenemententerrein aan de Akkerbouwstraat. Tijdens de early cow voorverkoop op oudejaars- en nieuwjaarsdag zijn alle goedkopere kaarten over de toonbank gegaan. Het optreden op vrijdag van de ’Echte Vrienden’ waar Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner samen een optreden verzorgen is bijzonder populair, de kaarten gaan erg hard.

“Ze zijn nog nooit in deze samenstelling hier geweest en treden maar weinig in deze formatie op”, laat de organisatie weten. “Op zaterdag komt de energieke cover-feestband Diss Nie Okay het feest maken. Andere artiesten en dj’s worden de komende periode bekendgemaakt.”

Zaterdag 6 januari start de reguliere verkoop en liggen de kaarten bij de voorverkoopadressen. Meer info is te vinden op https://www.facebook.com/Koegraspop/