Kunst leerlingen Duynvaerder te zien bij Komst

0

Den Helder – De leerlingen van Meerwerf basisschool Duynvaerder exposeren hun kunstwerken van 10 t/m 26 januari in galerie & werkatelier Komst.

Vanuit een samenwerkingsverband die de school met Triade heeft, hebben de maar liefst 180 leerlingen samen met een beeldend kunstenaar het thema ‘Vieren’ uitgewerkt. Zo hebben de leerlingen van de groepen 7 en 8 een nieuwe feestdag met bijpassend cadeau bedacht, hebben de groepen 5 en 6 maskers gemaakt, en de groepen 3 en 4 een optocht.

De leerlingen van de groepen 1/2 hebben de verjaardag van Flippie, de hond van kunstenaar Jan (karakter uit een voorleesboek), gevierd. Zij hebben zelfgemaakte cadeautjes en mooie juichtekeningen gemaakt.

Na maandenlang hard werken aan verschillende kunstopdrachten en met diverse materialen, zullen de leerlingen op woensdag 10 januari om 15.00 uur zelf de expositie openen in galerie & werkatelier Komst aan het Jutterspleintje 2a. De galerie is daarna geopend van woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.30 uur.