De Kwekkers gaan weer op tournee

0

Den Helder – In de opmars naar carnaval gaat ook dit jaar het Kwekkerskoor op seniorentournee. Iedere dinsdagavond oefent het koor in het repetitielokaal van Bakker Geluid carnavalshits en andere vrolijke meezingers.

Op 20 januari start de seniorentournee in verpleeghuis Den Koogh, aanvang 14.30 uur. 22 januari zal Buitenveld worden bezocht om 19.00 uur. Drie dagen later bezoeken alleen het Kwekkerskoor en huisorkest De Westhoek op 25 januari, aanvang 19.30 uur.

Vervolgens trekt het carnavalscircus, met in de gelederen Prins Jan 1 , zijn hofdames Irma en Dominique, raad van elf en gardeofficieren en hofkapel de Bloaspoepers op 27 januari naar Ten Anker, aanvang 14.30 uur. Dinsdag 30 januari gaat het gezelschap naar de Golfstroom, aanvang 19.00 uur. Op 2 februari zal de Lichtboei bezocht worden, aanvang 19.00 uur.

De seniorentournee van het uit eigen leden van de carnavalsvereniging bestaande koor de Kwekkers van Waaienburg wordt dit jaar op 3 februari afgesloten in de Zeester aanvang 14.30 uur. De kaartverkoop voor het carnaval op 10, 11 en 12 februari start op 13 januari om 11.11 uur zie www.krabbetukkers.nl.