DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Onderscheiding voor held Pascal

Den Helder – Pascal van den Berg uit Petten heeft vrijdagochtend uit handen van burgemeester Koen Schuiling een onderscheiding van het Carnegie Heldenfonds ontvangen. Hij had die nog tegoed vanwege zijn reddingsactie in Den Helder, begin vorig jaar, van een vrouw die met haar auto de Noordzee was ingereden.

De agenten Puck Mulder, Steven Janssen en Reinier Schurer schoten hem daarbij te hulp. Zij kregen hun onderscheiding eerder, tijdens de Nationale Heldendag. Pascal kon echter niet bij die bijeenkomst aanwezig zijn. Vandaar dat de burgemeester voor hem vrijdagochtend een speciaal moment had ingelast. De burgemeester gaf nadrukkelijk aan trots te zijn op zulke helden.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: