Pakketbezorger gewond na beroving

8

Den Helder – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de beroving van een 25-jarige pakketbezorger uit Brabant. Zaterdagmiddag kreeg de politie rond 12:40 uur een melding binnen van de beroving op een pakketbezorger in de Dommelstraat in Den Helder.

Meerdere jongens of jongemannen waren betrokken bij deze beroving en de pakketbezorger bleek door vier of vijf van hen geslagen en geschopt zijn. De pakketbezorger liep hierdoor meerdere verwondingen op.

De daders gingen er na de beroving met buit vandoor in onbekende richting. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze straatroof en is op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben over deze straatroof in de Dommelstraat, afgelopen zaterdagmiddag.

Heeft u informatie over de beroving? Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Denkt u te weten wie deze daders zijn? Belt u dan s.v.p. met de recherche via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

8 REACTIES

 1. de “beschrijving” is weer fantastisch.
  of mag vanwege het “politiek correct” kulverhaal het kleurtje er weer niet bij worden gezet.

  • Het politiek correct weglaten van informatie heeft nog weinig zin en kan zelfs in het nadeel werken van degenen die het moet beschermen. Iedereen denkt nu toch wel dat het ### waren, jammer voor die ### als het deze keer eens geen ### waren!
   Maar omdat de politieke correctheid soms wordt afgedwongen met middelen die allesbehalve correct zijn, is het de heer Boutkan niet kwalijk te nemen dat hij geen zin heeft zich daaraan bloot te stellen.

   • ik zeg NERGENS dat ik Dhr Boutkan hier schuldig aan acht. Ik heb het over dit soort berichten in het algemeen waarbij de ´beschrijving` altijd weg gelaten is als het de bekende `kleur´ is.
    Dus doe eens rustig aan kerel…..denk aan je hart

   • Oh ik lees het nu pas (na de reactie van Ad). Ik ben allesbehalve politiek correct hoor, als de politie in de berichtgeving melding maakt van welke kenmerken van dit tuig dan ook dan meld ik dat zonder nadenken, maar ik ga het niet zelf verzinnen uiteraard.

    • U hebt welees reacties van mij weggehaald waarbij het er wel verdacht veel op leek dat het uit politieke correctheid was, ik herinner me uw bange reactie op een post van een zekere Dirk. Maar nogmaals, ik neem u niet kwalijk dat u geen gedonder met dat soort mensen wil hebben.

 2. Misschien moet pakketten voor deze buurt voortaan worden afgeleverd bij afhaalpunten, mag je daar je pakket komen ophalen.

 3. laf hoor met meer tegen 1,ik heb me vermoedens qwa singalement,wat ik denk dat je gelijk krijgt gewoon je pakket afhalen bij afhaal punt,of die gasten moeten met twee personen gaan rijden,ze moeten gewoon van je afblijven,hopelijk wordt dat uitschot snel van de straat geplukt

Comments are closed.