Publiek gezocht voor opname carnavalsclip

0

Den Helder – “Ik ben een pandabeer, en wil geen pandapunten meer!” U snapt het al, carnaval is in aantocht en dat is ook het Helders zangduo Patrick en Lars niet ontgaan. De twee hebben een heus carnavalsnummer opgenomen over de panda.

Patrick en Lars treden nu ruim een jaar een aantal keren per maand op. Dit doen ze onder meer in cafés en kantines, maar ook bij bruiloften en partijen. Hun liefde voor het Nederlandstalige lied kunnen beide heren dan ook prima op deze manier uiten. Hierdoor is het idee ontstaan om dit carnavalsnummer op te nemen. Het nummer is reeds in de studio opgenomen.

Vrijdag 12 januari om 18:30 wordt de bijbehorende clip opgenomen. Het opnemen van de clip vindt plaats in café Pimpandoer (in de Koningstraat), van oudsher ook een wel carnavalsgezind café. Tijdens de opnames is het café normaal geopend. Iedereen is dan ook welkom om de opnames bij te wonen. “Aangezien het een carnavalsnummer betreft zou het leuk zijn als mensen tijdens de opnames verkleed komen”, zo laten Patrick en Lars weten.