DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

PvdA weer de wijk in

Den Helder – De Partij van de Arbeid gaat zaterdag weer op pad. Want “niet alleen in verkiezingstijd, maar permanent leggen PvdA-volksvertegenwoordigers en vrijwilligers hun oor te luister bij mensen in de stad”, aldus lijsttrekker Peter de Vrij.

“Weten wat er speelt is dé basis voor effectieve politiek. Ook in 2018 zullen we daarom voortvarend doorgegaan met onze buurtbezoeken. Op zaterdag 13 januari gaan we weer de buurt in om van bewoners te horen wat er goed gaat en wat er beter kan.”

De leden van de partij gaan van 10.30 tot 12:00 uur langs te deuren om te vragen wat de lokale politiek voor bewoners in de Zuiderzeebuurt, omgeving Waalstraat en Zuiderzeestraat, maar ook voor geheel Den Helder kan betekenen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

9 reacties

 1. Judge X

  Door de ‘effectieve politiek’ van de PvdA, zijn zij na 2006 bij de gemeenteraadsverkiezingen steeds in het aantal zetels gehalveerd.
  2006 nog 8 zetels; 2010 – 4; 2014 – 2 ; de kans is volgens de lineair neergaande lijn dus groot, dat dhr. Pruiksma dit jaar als enige van de PvdA zijn derrière in een raadszetel mag planten. 🙂

  1. Daniel

   Haha inderdaad!
   Maar wel een rasechte PvdA-er!
   Iemand die durft tegen te stemmen en veel doet voor de gemeenschap!
   Veel respect voor deze man. Dit in tegenstelling tot dhr de Vrij die samen met zijn “vriend” Pieter Blank graag de dienst wilt uitmaken.

 2. Hijneken

  Stem van man bijt hond: Het is weer verkiezingstijd, graag willen wij bij u aanschuiven om met u de dag door te nemen.

 3. Jonathan

  Wederom goede tijden voor de plaatselijke rozenverkoper. Bij de laatste Kamerverkiezingen scoorde deze strategie bijna min 30 zetels. Gewoon hiermee doorgaan jongens en meisjes dan wordt het nog wat. Is de deur vaak dicht gesmeten vandaag? Ps jullie kopen jullie rozen toch wel in Den Helder? Vertel dan de kiezer ook gelijk dat de AOW leeftijd naar 68 jaar gaat. Zullen ze heel blij mee zijn.

  1. sukkels

   met dank aan het weg geef en weg met ons beleid met het uilskuiken begon de elende toen de kwartjesdief daarna debanken sloper bos toen de terrorist van grean peace samsom

 4. Ed

  Buiten het geld wat dit allemaal weer kost:

  graag/wenselijk een theoretisch onderbouwing dat dit politiek Jehova gedrag werkt.

 5. Jonathan

  Als je voor de PvdA niet met rozen langs de deur gaat kun je je carrière binnen die partij wel schudden. Het lijkt op corvee of ontgroening wat als je hardop zegt ‘dit vind ik stom ‘ dan lig je er direct uit.

 6. strandloper

  Gelukkig heb ik een hightech deurbel die bij indrukken door een lid van de Partij van de Achterhoede een bokshandschoen uit de voordeur doet schieten.

Reageren is niet meer mogelijk.