DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Rookontwikkeling bij Behouden Huys

Den Helder – In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks kwart over één ontstond er een kleine brand bij het wooncomplex Het Behouden Huys. De brandweer reageerde in eerste instantie op een automatisch brandalarm, maar riep meerdere auto’s op voor de brand in het zorgcentrum.

Er was rookontwikkeling in de ruimte rond de lift. Een bewoner is nagekeken door de ambulancedienst. Enkele woonunits werden uit voorzorg even ontruimd tijdens het werk van de brandweer, maar voor de rest konden de bewoners op de kamer blijven tijdens het incident.

Foto: Inter Visual Studio / Geert van ’t Zand

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: