Schoonspringers Zeemacht succesvol in Breda

0

Den Helder – Afgelopen zondag hebben drie schoonspringers van MSV Zeemacht meegedaan aan de Open Regio Zuid Kampioenschappen in Breda. In deze wedstrijd moesten de sprongen vanaf de 1 meter en 3 meter springplank worden gemaakt.

Natasja Veenstra sprong op de 3 meter springplank naar een zilveren plak en veroverde op de 1 meter springplank een bronzen medaille. Ook Maaike Groenendijk wist op de 3 meter plank een zilveren medaille te behalen. Op de 1 meter plank bleef de teller steken op de zesde plaats. Florina van den Keelen greep helaas nét buiten de medailles, maar wist ontzettend knap een vierde plek op de 3 meter plank en een goede zevende plek op 1 meter plank te bemachtigen.

Info over schoonspringen in Den Helder? Mail naar Zeemacht via schoonspringen@zeemacht.nl of kijk op de website van MSV Zeemacht (www.zeemacht.nl).