Spellenavond voor volwassenen

0

Den Helder – Speelotheek ‘t Stokpaardje in Julianadorp houdt 6 februari een spellenavond voor volwassenen. De speelgoeduitleen timmert al jaren aan de weg met speluitleg voor kinderen, maar voor volwassenen is er ook veel keus in de kasten: er staan ruim 300 spellen.

Er staat een mix van oude en nieuwe spellen klaar om gespeeld te worden, zoals het Keezenspel, Terra, Quixx en Woordzoeker. Er wordt een korte uitleg gegeven over de spellen en daarna kan er gelijk meegespeeld worden. Heeft u een ander favoriet spel? Verzoeknummers worden ook behandeld.

De spellenavond is van 19.00 tot 21.00 uur. De toegang is gratis en lid zijn van de speelotheek is geen vereiste. Ook staat de koffie en thee klaar. Mocht de spellenavond een succes blijken, zal deze regelmatig worden herhaald. Speelotheek ’t Stokpaardje is te vinden in basisschool De Verrekijker, Vogelzand 4104 in Julianadorp. Bel voor meer informatie met 06–24761324.