DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Stormachtig begin van 2018 voor KNRM Den Helder

Den Helder – De storm van woensdag zorgde er voor dat de KNRM in Den Helder haar eerste actie van 2018 moest uitvoeren. De Joke Dijkstra werd ingezet voor het vervoeren van een patiënt van Texel naar Den Helder.

“Aangezien de TESO tijdelijk niet kon varen wegens de storm werd KNRM reddingboot Joke Dijkstra gealarmeerd voor aan ambulancevervoer van Texel naar Den Helder”, zo laat de KNRM Den Helder weten. “De patient werd opgepikt bij de Mokbaai en na de oversteek overgedragen aan de gereedstaande ambulance in de haven van Den Helder.”

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: