Verkiezingscampagne met ambassadeurs

8

Den Helder – In de gemeentelijke campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen spelen ambassadeurs een grote rol. Positieve mensen die Den Helder een warm hart toedragen. Die de stad en de Nieuwediepers graag vooruit helpen en daarom uiteraard gaan stemmen.

In korte filmpjes roepen inwoners die ‘wereldberoemd’ in heel Den Helder zijn, iedereen op dat vooral ook te doen. Maar ook bekende Nederlanders die in onze stad zijn geboren en/of opgegroeid laten zich horen (en zien). Hun belangrijkste boodschap: als je van Den Helder houdt, dan ga je stemmen!

De Lokale Omroep zendt de opnames uit. Ze komen ook via de Facebookpagina van de gemeenteraad en de gemeente voorbij. Nieuwsgierig? Kijk op youtube en zoek naar ‘ambassadeur Den Helder’.

8 REACTIES

 1. Ik behoorde ook tot de groep positieve mensen die Den Helder een warm hart toedragen, maar nu ik medische misstanden aan de kaak stel en de daarbij behorende overheids beleid wordt ik uitgemaakt door politieke figuren als racist en weet ik al niet meer. Prima hoor dat zegt meer over de mensen die dit beweren!

 2. Als je begrijpt welke problemen in de gemeente spelen, als je je goed op de hoogte hebt gesteld van wat de diverse lijsten te bieden hebben, ga dan vooral stemmen.
  Maar ik denk zulke mensen dat toch al van plan waren.
  Als je geen belangstelling hebt voor de lokale politiek en geen benul waar het allemaal over gaat,
  als je uit gewoonte zonder nadenken altijd op dezelfde partij stemt,
  als je alleen maar stemt wat je man, de buurvrouw, de dominee of de imam zegt dat je moet stemmen en je stem dus eigenlijk de stem van iemand anders is,
  blijf dan alsjeblieft thuis!
  De mensen moeten niet alleen worden opgeroepen om te stemmen, maar ook om een goed overwogen eigen stem uit te brengen.

 3. Ik word extra positief over Den Helder als de VVD D66 CDA en PvdA voorgoed uit het dagelijks bestuur verdwenen zijn . Helpen jullie ook mee om Den Helder nog positiever op de kaart te zetten?

Comments are closed.