Wijkplatform over structuurvisie Julianadorp

0

Julianadorp – Het Wijkplatform Julianadorp spreekt op 30 januari onder meer over de Structuurvisie Julianadorp 2005-2020.

De structuurvisie Julianadorp 2005-2020 bereikt zijn houdbaarheidsdatum. Deze structuurvisie is tot stand gekomen met hulp van bewoners, ondernemers, verenigingen van Julianadorp, de Helderse politiek en de ambtenaren van gemeente Den Helder. De structuurvisie is een belangrijke kapstok voor de ontwikkelingen van het dorp en kan zelfs gezien worden als aanjager voor ontwikkelingen.

Inmiddels is het 2018 en vragen veranderingen van inzicht en nieuwe trends een nieuwe visie op het dorp. “Voordat we gaan praten over een nieuwe structuurvisie willen we terugkijken op de Structuurvisie 2005-2020. Wat is er van de structuurvisie terecht gekomen? Wat is gerealiseerd en wat niet?”

Om aan te sluiten bij de veranderde wereld en om te voldoen aan de veranderde wensen en ontwikkelingen van het dorp, start de gemeente Den Helder op de avond van het Wijkplatform met een eerste verkenning van de nieuwe Structuurvisie Julianadorp. Belangstellenden zijn welkom op dinsdagavond 30 januari vanaf 20:00 uur in Vliet 60, aan de Langevliet 60 in Julianadorp. De zaal is open vanaf 19.45 uur. Meedenken over de Structuurvisie van Julianadorp? Aanmelden kan bij de secretaris van het wijkplatform via wijkplatform.julianadorp@gmail.com