10 jaar Den Helder Actueel – Lekker gezond!

3

Den Helder – De lokale nieuwssite Den Helder Actueel bestaat dit jaar alweer 10 jaar! En daarom gaan we gedurende het jaar af en toe iets weggeven. Geen reis naar Australië of een nieuwe auto, maar gewoon iets leuks of lekkers, van klein tot wat groter.

Af en toe geven we een cadeautje weg en daar hoeft u bijna niets voor te doen. U hoeft ons niet te liken, geen berichten te delen, niet hardop te roepen hoe geweldig we wel niet zijn. Wie kans wil maken op iets leuks of lekkers volgt gewoon de site (al dan niet via de social media) en reageert als het zover is.

Na de gezonde lading snoepgoed van twee weken geleden gaan we nu voor gezond en vers. Wie heeft er zin in een tegoedbon van 25 euro, te besteden aan groenten en fruit bij Elke Dag Versss in winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp? Nou vooruit, twee bonnen van 12,50 euro dan, zodat u het niet allemaal in een keer hoeft uit te geven. Maar wel voor 1 winnaar, dus: wie heeft er dit keer gezonde trek?

Doe mee
Hebben? Stuur dan een mailtje naar info@denhelderactueel.nl met als onderwerp ’10 jaar DHA’ en vergeet uiteraard niet uw naam en adres in te vullen en gebruik een werkend mailadres, anders wordt het lastig contact op te nemen als u wint. Zondag maken we de winnaar bekend.

3 REACTIES

Comments are closed.