DHA-A leader
DHA-A leader

College: nog geen besluit over aanbesteding

Den Helder – Het college heeft vrijdagmiddag een brief aan de raad gestuurd over de vermeende mislukte aanbestedingsprocedure voor de renovatie van het huidige stadhuis. Volgens burgemeester en wethouders zijn er nog geen besluiten genomen, dat gebeurt volgende week pas.

Over het waarheidsgehalte van de berichtgeving dat de aanbesteding in elk geval deels over moet en de kosten voor de renovatie fors hoger zullen uitvallen, doet het college nog geen mededeling.

In de brief aan de raad schrijft het college: “Helaas hebben wij moeten constateren dat informatie over de aanbesteding van de renovatie van het stadhuis buiten ons om naar buiten is gekomen, via de pers. Over de aanbestedingsresultaten is nog geen besluit genomen. Het college zal zich hier volgende week over beraden. Wij zullen u hierover volgende week nader informeren.”

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

5 reacties

 1. w.Hijmans

  Geen renovatie, maar een nieuw stadhuis bij station zuid, gedeeltelijk door crowdfunding gefinancierd. zou dit niet fantastisch zijn, het eerste stadhuis door belangstellende gefinancierd, met daarbij een redelijk rendement.
  Zijn we gelijk een unicum in Nederland.

 2. Klaas Otten

  Als er in #stemwijzer #GR2018 van #DenHelder geen item wordt benoemd over #stadhuis, dan klopt die stemwijzer niet gezien de laatste ontwikkelingen.

 3. fFred

  Buiten ons om , Ja,ja Zal wel . Met deze simpele woorden , vegen ze hun van corruptie doordrenkt straatje schoon.

Reageren is niet meer mogelijk.