Culinaire Tour tijdens week van Zorg en Welzijn

0

Den Helder – Een feestelijk voorgerecht in Westhoek, een heerlijk soepje in het Paviljoen van Toen, een hoofdgerecht in Ten Anker, een heerlijk dessert in de fitnessruimte in Huis ter Duin en tenslotte koffie in De Golfstroom?

Dat kan tijdens de Culinaire Tour langs Vrijwaard-locaties in Den Helder op 17 maart 2018, tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Die week is hét moment om te laten zien wat professionals in zorgorganisaties dagelijks doen: namelijk met hart en ziel in zorg en welzijn werken.

Met de Culinaire Tour opent Vrijwaard weer haar deuren, zodat iedereen kennis kan maken met de organisatie en de culinaire kunsten van de koks. Wegens groot succes in voorgaande jaren staat deze smakelijke activiteit opnieuw op het programma. De tour gaat zaterdag 17 maart om 12.00 uur ‘s middags van start en kan wandelend, fietsend of met een pendeldienst worden afgelegd.

Programma
De Culinaire Tour start bij locatie Westhoek en gaat vervolgens naar andere locaties in het centrum en dan via Nieuw Den Helder naar De Schooten. Op het menu staat onder meer serranoham en gerookte zalm, aardappelsalade, huisgemaakte tomatensoep, Texels rundvlees en rode kool. De route eindigt in ontmoetingscentrum De Soos in de De Golfstroom, waar koffie met bonbon, de trekking van de loterij en live muziek op de deelnemers wacht.

Om van locatie naar locatie te gaan kan gebruik worden gemaakt van een pendeldienst. Voor de wandelaars is een leuke routekaart gemaakt.

Deelname
Kaarten voor de culinaire tour kosten € 15,00 per persoon – inclusief eventueel vervoer en loterijticket – en zijn vanaf 1 maart 2018 verkrijgbaar bij het Paviljoen van Toen en het restaurant van De Golfstroom en Ten Anker. De drankjes die per locatie genoten worden, kunnen in De Golfstroom worden afgerekend. Wees er snel bij voor een kaart, want op is op! Vervoer nodig naar het startpunt bij Westhoek? Geef dit aan bij aanschaf kaart, zodat Vrijwaard zorgt dat u thuis wordt opgehaald.

Oproep
Kent u iemand die wel wat gezelschap kan gebruiken? Die vaak alleen is en behoefte heeft aan sociale contacten? Nomineer die persoon om mee te gaan met de Culinaire Tour! Vrijwaard geeft 15 kaarten voor de Culinaire tour weg aan ouderen die bijvoorbeeld door eenzaamheid wel een uitje kunnen gebruiken. Heeft u een buurvrouw, een vriend, kennis of familielid die u een middag vol gezelligheid en culinaire lekkernijen wil bezorgen? Nomineer deze persoon dan vóór 1 maart 2018 via communicatie@vrijwaard.nl en geef aan waarom u vindt dat hij of zij een kaart voor de culinaire tour verdient. Degene die uitgeloot worden, ontvangen hierover bericht.