Darttoernooi voor Vogelasiel levert 440 euro op

1

Den Helder –Bij Buurtvereniging ‘t Kraaiennest startte zaterdag om 14.00 uur een dartstoernooi waarvan de opbrengst volledig naar Vogelasiel de Paddestoel gaat. Pas om 20.30 uur was de winnaar, na een spannende finale, bekend. Paul Veen schreef het toernooi op zijn naam en laat Paul nou net een enorme vogelliefhebber zijn, dubbel prijs dus voor hem!

Voor de plaatselijke Vogelopvang werd een prachtig bedrag van 440 euro opgehaald!

Het Helderse dartteam genaamd The Black Crows organiseerde dit evenement en overhandigde zichtbaar geëmotioneerd het mooie bedrag aan de beheersters Melanie en Janet van De Paddestoel. Melanie en Janet hebben een groot deel van het toernooi bijgewoond en zijn ontzettend blij met het initiatief en natuurlijk de mooie opbrengst.

De uitslagen
Winnaarsronde:
1ste plaats Paul Veen
2de plaats Dimitri van Stein
3de plaats Ronald vd Kamp

Verliezersronde:
1ste plaats Chrissa van Aken
2de plaats Aad Duyvenstein
3de plaats Zulema Janga

1 REACTIE

Comments are closed.