Dronken hardrijdster raakt rijbewijs kwijt

1

Den Helder – Agenten zagen in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 01.45 uur, op de Baljuwstraat een voertuig rijden dat zichtbaar te hard rijdt. Ook in andere straten binnen de bebouwde kom werd boven de 90 kilometer per uur gereden en slingerde het voertuig dusdanig dat deze meerdere keren op de andere weghelft reed en bijna tegen de stoep reed.

Op de Nieuweweg konden de agenten de bestuurder, een 34-jarige vrouw uit Den Helder, aan de kant zetten. “Zij was dusdanig onder invloed van alcohol dat zij is aangehouden”, zo meldt de politie via Facebook.

Op het bureau blies zijn 595 ug/l, ruim boven de toegestane grens. Haar rijbewijs is ingevorderd.

1 REACTIE

  1. vanavond 2 x op de fiets soortgelijke chauffeurs tegengekomen, waar is handhaving als je ze nodig hebt, oh ja vergeten die gaan weekend vieren vanaf 16:00 Vrijdag 🙁

Comments are closed.