DWOZ in februari vanuit Julianadorp

0

Den Helder – Het LOS/DHA-radioprogramma “De Week op Zaterdag” is in de maand februari te gast in het dorpshuis van Julianadorp. Een maand lang ontvangen Ronald Boutkan en Koen Warmerdam hier de gasten om het nieuws van de week mee te bespreken.

In de eerste uitzending uit het Dorpshuis is de lijsttrekker van Helder Onafhankelijk! te gast, Marc Nihot. Ook Joyce Prins komt langs, met haar een gesprek over de toekomstvisie van Julianadorp.

Met vertegenwoordigers van de BVJ en de Werkgroep Loopuytpark (Ron Ippen, André Holman en Rob Schilder) blikken we vooruit op de toekomst van dit plein en met Harrie van Dongen en Robert Klein een nadere kennismaking met de kandidaten op de lijst van de Stadspartij. Jop Roggeveen komt langs om terug te blikken op de infoavond over de verplaatsing van een coffeeshop naar de Zuidstraat. Waarom is de buurt zo tegen?

Natuurlijk is er ook aandacht voor het dorpshuis zelf en wordt een toelichting gegeven op de activiteiten en gebruikers van het gebouw aan de Middelzand.

DWOZ is van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren via LOS radio. In de ether via 105.6m Mhz, maar ook via de digitale aanbieders, via de eigen LOS app, Tune-In en de website losdenhelder.nl. Het programma is direct na uitzending ook online terug te beluisteren via de site van de lokale omroep.