Flemming Nielsen voor gasttraining naar HCSC

0

Den Helder – Bij voetbalclub HCSC is donderdag 1 maart een gasttraining van Deens oud-international, tevens in het bezit van de UEFA A-licentie, Flemming Nielsen. Hij komt samen met marketing manager Alison Leigh Forman naar Den Helder om één van de grootste jeugdtoernooien ter wereld, de Dana Cup, te promoten.

De Dana Cup wordt elk jaar eind juli gespeeld in Denemarken en ontvangt jaarlijks ongeveer 1100 teams uit circa 46 landen. Van 19.00 tot 2.00 0 uur zal de gasttraining (met een jeugdteam van HCSC) plaatsvinden. Deze kan voor alle geïnteresseerden vanaf de tribune en het terras van de club gevolgd worden. De toegang is gratis.

Na de training vindt in de kantine van de voetbalvereniging een presentatie over het toernooi plaats. Deze is echter alleen toegankelijk voor genodigden. De presentatie is voor geïnteresseerde Hoofd Jeugd Opleidingen, trainers, coaches, toernooi-organisatoren en de media. De avond wordt georganiseerd door PaVo Events, in samenwerking met de Dana Cup.