Fotoclub toont natuurfoto’s in School 7

0

Den Helder – De fotowerkgroep verzorgt vrijdag 16 maart een avondvullend programma in School 7 met natuurfoto’s die in Noord-Holland zijn gemaakt. De avond is een vervolg op eerdere presentaties, waar het publiek vooral kon genieten van natuurfoto’s uit Den Helder en de Noordkop.

Nu laat de fotowerkgroep de rest van de provincie zien. Zo staan onder meer de mooie natuur in het Robbenoordbos, het Balgzand en Wieringen op het programma. De foto’s worden vertoond in de zogenaamde ‘overvloeitechniek’ en worden begeleid met bijpassende muziek. Er zijn series te zien van Dirk en Ria Vet, Ben de Hond, Aart Teeuwen, Ida Woort, Wout Heijkamp, Tjip van der Veen, Hetty Mellink en de natuurgroep. De avond wordt georganiseerd tijdens de Boekenweek, die dit jaar ‘Natuur’ als thema heeft.

Fotoavond op vrijdag 16 maart in School 7, Keizersgracht 94 Den Helder, aanvang 19.30 uur, toegang € 3,50 inclusief koffie/thee in de pauze. Aanmelden kan via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheken.