DHA-A leader
DHA-A leader

Getuigen van mishandeling gezocht

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling, die plaatsvond op dinsdag 13 februari tussen 01:15 en 01:30 uur op de Schootenweg. Een carnavalsvierder liep vanaf Bastion Pierre (Quelderduijn) richting de Kievitstraat en passeerde toen een groep van ongeveer tien jongens van rond de 20 jaar.

Een van die jongens begon te schelden, waarna het tot een treffen kwam. Daarbij werd de aangever door diverse jongens geslagen en geschopt. Het lukte het slachtoffer om weg te komen en richting de Kievitstraat te rennen. Een aantal jongens rende hem achterna tot de Vinkenstraat.

Wie getuige is geweest van deze mishandeling wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Doe dit onder vermelding van referentienummer 2018030624.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.