Gezocht: getuigen inbraak in zorgcentrum

2

Den Helder – In het zorgcentrum aan de Scheldestraat is vrijdagavond ingebroken. Daarbij zijn veel goederen weggenomen, waaronder ook grote kasten. De politie is op zoek naar getuigen.

Na de inbraak zijn een aantal verdachten in de richting van de Marsdiepstraat gevlucht. Mogelijk is gebruik gemaakt van een vrachtwagen(tje) of een auto met aanhanger. De politie is tevens op zoek naar een kleine grijze auto met schade aan de achterlichten.

Mocht u getuigen zijn geweest van deze inbraak of de kleine grijze auto ergens zien staan/rijden dan verzoekt de politie u om contact op te nemen via 09008844 onder vermelding van referentie nummer 2018026311. Informatie anoniem doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis nummer).

2 REACTIES

  1. Zijn deze gasten de weg kwijt ofzo…..kasten weghalen uit een zorgcentrum ????? Zeker richting Polen.

Comments are closed.