DHA-A leader
DHA-A leader

Hele dag vertier bij tafeltennisvereniging Noordkop

Den Helder – Voor de jeugd van Den Helder was er dinsdag een hele dag vertier bij de vereniging Noordkop, afdeling Tafeltennis. Ping Pong, maar dan begeleid door landskampioene Ana Gogorita en haar team.

De opkomst viel wat tegen, maar de drie dames van 7 jaar, Lisa, Dena en Eline die waren gekomen konden hun lol niet op! Privéles met leuke spelletjes en vaardigheidstraining. En als laatste de geleerde backhand en forehand laten zien tegen de tafeltennisrobot. Dat was supercool en de dames genoten daar echt van.

Later was er nog een toernooi voor oudere leerlingen van het basisonderwijs en een toernooi voor het voortgezet onderwijs. Noordkop liet zien dat tafeltennis een superleuke sport is en de drie dames die de spits afbeten, die willen wel op les!

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

DH Foto is een van de vaste fotografiepartners van Den Helder Actueel. Het bedrijf, gevestigd in Den Helder, verzorgt al jaren met grote regelmaat de foto's bij op de site geplaatste artikelen.

Lees ook: