Infoavond over Dana Cup gaat niet door

0

Den Helder – De speciale avond bij HCSC over de Dana Cup, met gasttraining van Flemming Nielsen, die gepland stond voor donderdag 1 maart, gaat niet door. Wegens de te geringe belangstelling voor de presentatie van de Dana Cup organisatie is besloten de avond geen doorgang te laten vinden.

Vanwege de goede contacten tussen PaVo Events en de Dana Cup organisatie (en ook mede omdat HCSC al sinds de jaren ’80 deelnemer is geweest in Denemarken) bieden zij de HCSC-teams, die wel interesse hebben om deel te nemen aan één van de grootste jeugdvoetbaltoernooien ter wereld, een zéér aantrekkelijke korting aan.

Wil je (trainers/coaches/begeleiders van H.C.S.C) hier meer informatie over hebben, vraag dan aan Patrick Vogelzang (pavoevents@outlook.com)naar de mogelijkheden.