Julianapop gaat lekker lang door

2

Julianadorp – De jubileumeditie van Julianapop gaat dit jaar extra lang door. Het festival eindigt niet om 21.00, maar pas rond 23.00 uur. Dat is mede mogelijk doordat het evenement in dit jubileumjaar niet op zondag, maar op zaterdag plaatsvindt. Het wordt voor de verandering gehouden op de zaterdag voor Vaderdag, op 16 juni dus.

Vorige week werden de eerste drie acts van Julianapop bekendgemaakt; De Dijk, Jonna Fraser en Nick & Simon. Toevallig drie Nederlandstalige acts, maar daarmee is niet gezegd dat de overige optredens Engels zijn. “We hebben dit jaar in totaal acht artiesten, de overige namen maken we later, beetje bij beetje bekend”, laat Lisanne Buijze weten. “Ook werken we opnieuw met twee podia, dat was om eerlijk te zijn vorig jaar al gedaan om juist even te oefenen voor de jubileumeditie.”

Afgelopen zaterdag is de online verkoop van kaarten gestart, via julianapop.nl. “Maar geen paniek, we houden genoeg kaarten over voor de verkoop via de gebruikelijke adressen. Ook dit jaar is er ruimte voor vijfduizend man publiek.”

2 REACTIES

Comments are closed.