DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Kindercarnaval Krabbetukkers weer een groot feest

Den Helder – Bastion Pierre vulde zich zondagmiddag met kinderstemmetjes. De dag waarop menig volwassen carnavalsvierder nog met een lichte kater rondliep, genoten de kinderen van optredens en de traditionele afsluiting met confetti en ballonnen.

Vele lagere scholen zonden een afvaardiging van kinderen met een act. Vooral dansen, maar ook verschillende prinsen carnaval zagen we voorbij komen. De sfeer zat er goed in en dat kwam mede door het presentatieduo Reinier en Margit, die vrolijk uitgedost het programma soepel lieten verlopen.

Aan het einde van de middag kwam Monique Smit op het podium. En dat werd gelijk een heerlijk feestje. Ze haalde vele kinderen het podium op en ging ook net zo makkelijk het publiek in. Geen saai podiumoptreden dus, maar een heerlijk feestje met, door en voor de kinderen!

Confettikanon
En net als de kinderen kon Monique bijna niet wachten op de spectaculaire afsluiting. Traditiegetrouw kwam Prins Jan met zijn gevolg, begeleid door hofkapel de Bloaspoepers, het podium op om te vragen om een polonaise. Tijdens deze feestelijk optocht blies het confettikanon de zaal vol met snippers en kwamen de ballonnen vanuit het plafond naar beneden.

Een prachtige afsluiting van een heel mooi kinderfeestje, alaaf!

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

DH Foto is een van de vaste fotografiepartners van Den Helder Actueel. Het bedrijf, gevestigd in Den Helder, verzorgt al jaren met grote regelmaat de foto's bij op de site geplaatste artikelen.

Lees ook: