De Knijf namens Gemeentebelangen in Helderse raad

12

Den Helder – De partij van oud-wethouder Geurt Visser is met ingang van de eerstvolgende raadsvergadering vertegenwoordigd in de Helderse gemeenteraad. Marcel de Knijf, onlangs vertrokken uit de fractie van Beter voor Den Helder, heeft zich bij Gemeentebelangen aangesloten.

Geurt Visser is verheugd met de komst van De Knijf: “Samen met Marcel heb ik regelmatig gevochten tégen belastingverhoging voor de inwoners van Den Helder, Julianadorp en Huisduinen. Daarnaast heeft Marcel bijna acht jaar politieke raadservaring. Hij zal tot het eind van deze raadsperiode fractievoorzitter zijn van Gemeentebelangen. Na de verkiezingen zal de fractie van Gemeentebelangen mogelijk een nieuwe fractievoorzitter kiezen voor de raadsperiode 2018-2022.”

De Knijf zal als lijstduwer onderaan de lijst van Gemeentebelangen komen, aangezien de kandidatenlijst reeds is vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering van Gemeentebelangen. “Desalniettemin hoop ik dat Marcel succesvol een voorkeurscampagne gaat voeren. Hij heeft eerder al bewezen dat hij dat kan. Een stem vóór Marcel De Knijf van Gemeentebelangen is een stem tégen belastingverhoging”, stelt Visser. De complete kandidatenlijst van Gemeentebelangen wordt naar verwachting maandag bekendgemaakt.

12 REACTIES

  • Typisch geval van laatstel strohalm. Hij zal en moet zijn aow aanvullen.wanhopig hoppend van parij naar partij

 1. De vorige keer haalde De Knijff 176 voorkeurstemmen. Misschien nu ook wel. Dat weten we niet. Als kiezers in ieder geval maar niet op die vrienden van Koen Schuiling en de Stadspartij gaan stemmen . Dan ben je als Den Helder echt ‘De Sjaak’ . Ik ga zelf wel op deze lijst stemmen.

 2. Eerst solliciteren bij de PVV, maar na afwijzing binnengehaald bij Geurts Belangen.
  Het toont ’t allooi van Visser en Knijf maar weer.
  ‘Mind you, 21 maart !’.

 3. Het begint er aardig op te lijken , dat deze man loopt te bedelen om bij een partij opgenomen te kunnen worden. Daarbij speelt de politieke religie die een partij aanhangt geen rol . Als hij maar een stoel ( lees zetel) onder zijn gat krijgt . Opvallend is wel dat hij zijn bedelcampagne alleen uitvoert bij beginnnende partijen waar ze zitten bijna zitten te smeken om mensen ( leden ). Bij de zittende grote jongens maakt hij waarschijnlijk geen enkele kans. Nu binnen gehaald als lijst duwer. Hij duwt de lijst regelrecht het Marsdiep in . Hoe geloofwaardig kan je zijn , als je van het begin al duidelijk laat zien aan de kiezers , dat zoals de wind waait ook zijn jasje waait.

 4. Marcel de Knijf heeft bijna 8 jaar ervaring. Dat klopt. Ook heeft hij alle partijen van zeer nabij meegemaakt. Laten we hopen dat hij op zijn hoogtepunt stopt!
  Het feit dat Visser de laatste strohalm reikt aan dit figuur met als verkiezingsleus; “minder belasting voor de burgers” is TE triest voor woorden!

  • Dat komt , omdat de Knijf zijn zetel uit zijn vorige partij heeft meegenomen ( Gejat ) Zo komt gemeente belangen al in de raad voor de verkiezingen. Gewoon met een gestolen zetel.

Comments are closed.