Laatste raad wordt een korte

5

Den Helder – Over precies een maand zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad, namelijk op 21 maart. Voor die tijd komt de gemeenteraad van Den Helder nog 1 keer bijeen. Die vergadering staat gepland voor 12 maart en belooft op voorhand een korte te worden. Op de agenda staan alleen hamerpunten.

Een hamerpunt is een agendapunt waarover in commissieverband volgens de raad al voldoende is gemeld. De raadsleden zijn het erover eens en het onderwerp kan zonder verdere bespreking worden aangenomen. Als er verder geen moties worden ingebracht kan de vergadering met een kwartiertje achter de rug zijn.

De hamerpunten waarover wordt besloten behelzen onder meer het vaststellen van de Omgevingsvisie Huisduinen, het Plan van Aanpak Beschermd wonen, goedkeuring aan het Plan van Aanpak van de lokale omroep inzake de verdere professionalisering en het voorstel om 472.000 euro krediet te verlenen aan Rugbyclub Den Helder (RCDH). Dat geld is nodig voor sloop van de huidige accommodatie en bouw van een nieuwe, inclusief nieuw clubhuis.

5 REACTIES

  1. En na 12 maart zullen ze zich dagelijks gaan manifesteren om zoveel mogelijk zieltjes te winnen,het maakt niet uit waar en hoe,als je het plaatselijke nieuws maar haalt.
    Alhoewel ze nu ook al druk bezig zijn zich te profileren,wat ze de afgelopen 4 jaar niet hebben gedaan en zeker GEEN reacties op Den Helder Actueel,uitgezonderd Tjitske,Ed Schotman, en Michiel Wouters.,of mis ik nog iemand??

    • Ik zou er zeker 10 indienen altijd goed om je zelf in de schijnwerper te zetten zo vlak voor de verkiezingen ๐Ÿ™‚
      Al weet je bijna zeker dat ze het niet halen maar dat maakt niet uit alles voor de buhne.

    • Inderdaad Ed ! jij mag het zien ! Meer mag je niet . Je bent vooralsnog alleen maar toeschouwer. En wat mij betreft , blijft dat zo . Niet om dat ik jouw dat persoonlijk niet gun , maar je zit bij de verkeerde club. ik zie de Stadsverraderspartij, na verkiezingen behoorlijk uitgedund terug.

Comments are closed.