Magisch afscheid van Den Helder Maritiem

6

Den Helder – Het einde was zaterdagavond daar; Den Helder Maritiem is definitief ten einde. De organisatie is gestopt met het organiseren van topsportevenementen en voor vaste sponsors en medewerkers werd nog een keer een mooie avond georganiseerd.

Natuurlijk kent iedereen het jaarlijkse Den Helder Maritiem voetbaltoernooi, waarbij, zeker in het verleden, grote eredivisieclubs hun opwachting maakten. Ook scheidsrechter Roelof Luinge was een vaste fluitgast tijdens dit altijd gezellige toernooi. Aan dit alles is een einde gekomen.

De laatste truc die Jack de Vries c.s. uithaalden, was een dinerbuffet met een theatervoorstelling van Rob en Emiel als dank aan alle medewerkers en sponsors. Die magische show deed velen in de zaal versteld staan van de trucs die werden uitgehaald. Zelfs na hun zinderende voorstelling gingen de heren nog even door met hun magie in de foyer van De Kampanje. Daarna volgde nog een afsluitende borrel (uiteraard met bitterballen) in theaterrestaurant Stoom.

6 REACTIES

 1. Weer minder voetbal in Den Helder. Hoewel ik het Maritiem toernooi nooit bezocht, is het toch jammer. Mensen als Jack de Vries. die het toernooi heel lang heeft georganiseerd, bestaan klaarblijkelijk niet meer. Nu heet de man volgens mij niet De Vries maar Advocaat. Het moet wel de tweeling broer van Dik zijn.
  Jammer allemaal, ik denk dat het voetbal in Den Helder nog weinig voorstelt. Drie clubs nog maar, waarvan twee in de derde klasse amateurs. Dat is wel eens anders geweest en werd ook intens beleefd door de supporters en dat waren er ooit best veel.

  • Het Helders Elftal pakt dit op met het jaarlijks Digital4u sportevenement van 3 dagen. Kijk maar op de website helderselftal.nl voor het programma.
   Met ondermeer nu als oefenwedstrijd tegen jong AZ en in toernooivorm Helders Elftal, NEC, Telstar en FC Dordrecht. Daarbij worden er ook diverse demonstratie sporten gegeven.

 2. Het Helders Elftal pakt dit op met het jaarlijks Digital4u sportevenement van 3 dagen. Kijk maar op de website helderselftal.nl voor het programma.
  Met ondermeer nu als oefenwedstrijd tegen jong AZ en in toernooivorm Helders Elftal, NEC, Telstar en FC Dordrecht. Daarbij worden er ook diverse demonstratie sporten gegeven.
  Oefenwedstrijd is zaterdag 14 juli.
  1ste toernooidag donderdag 19 juli
  2 de toernooidag zaterdag 21 juli

Comments are closed.