Openbare deelnemersvergadering Dag van de Muziek

0

Den Helder – De eerste deelnemersvergadering van de Dag van de Muziek vindt 21 februari om 19.30 uur plaats in Windkracht 13. Deze vergadering is openbaar toegankelijk. Een ieder die zich nog niet heeft opgegeven kan dit voor of tijdens deze avond nog doen via www.dagvandemuziek.nl en is dan nog zeker van deelname.

Ook na de eerste deelnemersvergadering is inschrijven nog mogelijk, maar dan is deelnemen geen zekerheid meer. Dan kijkt de werkgroep naar de beschikbare ruimte in het rooster. Dus snel aanmelden voor deze leuke dag is een goed advies.

Op de deelnemersvergadering op 18 april wordt het definitieve rooster gepresenteerd. Iedereen die zich heeft opgegeven hoort dan waar en wanneer hij/zij staat. En dan is het 2 juni zover, de dag waar het allemaal om te doen is; De dag van de Muziek! Het amateurmuziekfestival van Nederland! Voor iedereen die graag een keer wil optreden voor publiek. Er zijn die dag meer dan twintig podia waar muzikanten optreden. De binnenstad van Den Helder staat deze dag bol van de muziek.