DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

PaVo Events brengt voetbalentertainment naar Den Helder

Den Helder – Patrick Vogelzang is per 1 januari 2018 begonnen met mijn sportevenementenbureau PaVo Events, waarmee hij regionaal (maar op termijn ook landelijk) sportwedstrijden gaat organiseren. De eerste twee evenementen vinden in juni plaats in Den Helder.

Op zaterdag 16 juni 2018 en zaterdag 30 juni 2018 zullen in Den Helder twee promotionele voetbalwedstrijden worden gespeeld, waarbij het entertainmentgehalte erg hoog is. Zaterdag 16 juni komt FC de Rebellen naar Den Helder om te spelen tegen het zondagsteam van MSV Zeemacht. Bij de Rebellen spelen oud-profspelers die in hun voetballoopbaan een randje aan hun carrière hadden zitten en dan kun je denken aan spelers als John de Wolf, Wim Kieft, Roy Makaay, Royston Drenthe, Mario Been en anderen. De wedstrijd op sportpark De Schooten start om 14:30 uur en staat onder leiding van topscheidsrechter Roelof Luinge.

Op zaterdag 30 juni komen tal van bekende Nederlanders naar Den Helder. Het RTL7 Sterrenteam speelt deze dag spelen tegen zaterdagclub H.C.S.C. Bij het RTL7 Sterrenteam zijn vooral John Williams, Jody Bernal, Ali B. en Ferry Somogyi in het oog springende namen, maar daarnaast treden ook hier vele andere bekende Nederlanders aan. Het duel op sportpark de Dogger start om 14:30 uur.

De kaartverkoop (5 euro per wedstrijd) voor beide wedstrijden start op 1 mei 2018. De voorverkoopadressen zijn Bruna Keizerstraat – Sporthal de Brug – Sportpark de Dogger of via pavoevents@outlook.com.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.