Politieke markt in voormalige V&D

2

Den Helder – De politieke partijen komen zaterdag 17 maart samen in de voormalige V&D voor een politieke markt. Het idee komt van Tjitske Biersteker (ChristenUnie) en kreeg snel bijval van de overige partijen en van Woningstichting, die sinds kort eigenaar is van het pand.

De partijen krijgen op de begane grond een eigen kraam waarmee ze zichzelf kunnen presenteren aan de kiezers. “Alle partijen doen mee, maar VVD en GroenLinks hebben natuurlijk al een eigen pop-up store in de binnenstad, dus die lopen geregeld even binnen”, aldus Biersteker.

De markt is van 10.00 tot 16.00 uur. Ook de doorgang naar de Kroonpassage gaat deze zaterdag (vier dagen voor de daadwerkelijke verkiezingen) weer open.

Wie liever naar een debat gaat: donderdagavond 1 maart zijn de lijsttrekkers te gast in de Morgensterkerk. Het debat begint om half acht, inloop vanaf zeven uur. De toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig. Het adres: Drs. F. Bijlweg 9, Den Helder.

2 REACTIES

Comments are closed.