DHA-A leader
DHA-A leader

PVV, stadhuis, Lampers, apenkooien en Julianapop in DWOZ

Den Helder – De Week op Zaterdag komt opnieuw vanuit het Dorpshuis in Julianadorp. Dit keer gaat het over Julianapop, het stadhuis, apenkooien, de PVV en de winkel van Jan Lampers.

Julianapop viert haar 25-jarig jubileum met onder anderen De Dijk en Nick & Simon. Met de organisatie blikt DWOZ alvast vooruit. Jan Lampers zou stoppen, ging verhuizen en opent komende week de nieuwe winkel in De Riepel.

Vincent van den Born is lijsttrekker van de PVV Den Helder. Met hem een gesprek over het programma en hoe de PVV de toekomst van Den Helder ziet. En met Michiel Wouters bespreken we de renovatie van het stadhuis. En tot slot gaan we apenkooien! DWOZ is van 10.00 tot 12.00 uur op LOS radio (105.6Mhz, kabel, digitaal, online en LOS App).

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: