Radio EenVandaag vanuit Den Helder

1

Den Helder – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen maakt Radio EenVandaag (AVROTROS, NPO Radio 1) vijf radio-uitzendingen vanuit het land. Op vrijdag 2 maart komt de locatie-uitzending vanuit restaurant Leuk! Eten & Drinken op Willemsoord.

Stadsvernieuwing, het voor toeristen aantrekkelijker maken van de stad, perspectief voor de jeugd en de aanpak van armoede, het zijn enkele thema’s die spelen in Den Helder. Al de hele week maakt Radio EenVandaag-verslaggever Laura Kors reportages vanuit de gemeente, om in gesprek met bewoners te onderzoeken hoe zij omgaan met deze thema’s.

Tijdens de live-uitzending van vrijdag 2 maart gaat Suzanne Bosman in gesprek met de lijsttrekkers Pieter Kos (Stadspartij), Michiel Wouters (Behoorlijk Bestuur), Tjitkse Biersteker (Christenunie) en Harmen Krul (CDA) over deze thema’s en de oplossingen. Ook wethouder Trees van der Paard (Jeugd, Armoedebeleid) schuift aan, net als de in Den Helder geboren cabaretier Jasper van Kuijk en het op Texel wonende Tweede Kamerlid Gijs van Dijk (PvdA).

De uitzending op NPO Radio 1 is vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur en komt vanuit Restaurant Leuk! Eten & Drinken, Willemsoord 60A. Iedereen is van harte welkom om de uitzending bij te wonen, inloop vanaf 13.45 uur. Andere gemeenten die in de reeks worden aangedaan zijn Den Haag, Coevorden, Eindhoven en Brunssum.

1 REACTIE

  1. Dat er iemand op die Pieter Kos stemt is mij echt een raadsel… Waarom toch? Iedereen ziet toch dat er iets niet klopt aan die jongen!?

Comments are closed.