DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Rijden zonder rijbewijs, aangehouden om openstaande straf

Den Helder – De politie zag vrijdagochtend een auto rijden op de Nieuweweg. Eerder troffen agenten in dit voertuig al iemand aan die reed met een ongeldig verklaard rijbewijs. Bij de staandehouding bleek deze persoon als passagier in dit voertuig te zitten.

De bestuurder, een 35-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hij heeft hiervoor proces-verbaal gehad. Tevens bleek hij nog landelijk gesignaleerd te staan om te mogen worden aangehouden als verdachte van een mishandeling. Dit is dan ook gedaan.

Tevens zagen de agenten vrijdagochtend een auto rijden over de N9. “Wij zagen dit voertuig met hoge snelheid meerdere voertuigen inhalen, waarbij in één geval nagenoeg een frontale aanrijding met een vrachtwagen werd voorkomen”, aldus de politie op Facebook. “Wij konden de snelheid van de bestuurder vastleggen op 130 kilometer per uur. De 25-jarige bestuurder heeft proces-verbaal gekregen voor de snelheidsovertreding.”

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

3 reacties

    1. RB

      Groen Linkse knuffelaar? kom op probeer dit gedrag eens goed te praten en mij over te halen net zoals je idool Jesse Klaver……..

Reageren is niet meer mogelijk.