Speelsters bowlingvereniging Julianadorp klaar voor EK

0

Julianadorp – Het EK Jeugdbowlen gaat maandag 26 maart van start in Aalborg, Denemarken. Ook dit jaar presenteert Nederland zich daar met een dames- en een herenteam. Net zoals de afgelopen jaren is Bowlingvereniging Julianadorp goed vertegenwoordigd in de Nationale selecties.

Dit jaar heeft de Nederlandse Bowling Federatie gekozen om van de vier dames de 15-jarige Beaudine Kriele uit Wieringerwaard en de 17-jarige Denise Blankenzee uit Julianadorp mee te nemen. Voor Kriele, die afgelopen jaar Nederlands kampioen werd in de aspiranten single en dubbelklasse en het grote internationale jeugdtoernooi in Antwerpen wist te winnen, is het haar tweede keer dat ze ons land mag vertegenwoordigen.

Voor Blankenzee is het haar vierde en tevens laatste keer dat ze haar opwachting mag maken op het Jeugd EK. De Europese kampioen uit 2017 zal dit jaar proberen om haar vorig jaar gewonnen titel in de Masters klasse te verdedigen.

De twee dames eens aan het werk zien? Zin om zelf eens zin mee te trainen met de jeugd van Bowling vereniging Julianadorp? Kom langs op de vrijdagavond in Bowling Noordzee te Julianadorp. De door Ronald Stam gegeven trainingen beginnen om 19.00 en eindigen rond de klok van 20.30 uur.