Sportieve Carnaval bij Turnlust

0

Den Helder – In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen van de basisschool nog even nagenieten van de carnavalsvreugde en hun verkleedkleren uit de kast halen. In de sportzaal van De Draaikolk wordt op maandag 26 februari namelijk op een sportieve manier Carnaval gevierd.

De kinderen kunnen zich dan uitleven op diverse spannende onderdelen. Kom het proberen op de klim- en klauterbaan, de sprongbelevenis, een rollende sensatie en nog veel meer! Wat een leuke manier om die lentekriebels uit de benen te krijgen!

De middag is bestemd voor kinderen van de bassischool. Het sport- en spelelement staat deze middag centraal. Aan het eind van de middag ontvangt iedere deelnemer een speciaal diploma. Deze sportieve carnaval begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur en is gratis. De zaal zal vanaf 13.30 uur open gaan.

Opgeven via: sportieve.carnaval@gmail.com of bij de bar van de Draaikolk.