Techniekmiddag in Vliet60

0

Julianadorp – Speciaal voor jongeren vanaf 10 jaar is er woensdag 28 februari in Vliet60 een techniekmiddag. Deze is van 15.00 tot 17.00 uur en deelname is gratis.

De middag is bedoeld om jongeren spelenderwijs meer te leren over alle ins & outs over stoomtechniek. Vrijwilliger Arjan zal door middel van het opstarten van een modelbouw stoommachine alle informatie vertellen en laten zien.

De stoommachine is een uitvinding van James Watts in de in 1780, dit was het begin van de industriële revolutie. De kracht van hete stoom onder druk werd gebruikt om machines te laten draaien. Leuk en interessant? Kom dan naar Vliet60, Langevliet 60 in Julianadorp. Kijk voor meer info op www.jwdh.nl. Vliet60 maakt onderdeel uit van Jongerenwerk Den Helder, stichting Mee & de Wering.