Vanavond politiek debat onder leiding van FNV

5

Den Helder – In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen heeft de vakcentrale FNV voor vanavond (maandag 26 februari) een debatavond georganiseerd. In schouwburg De Kampanje discussiëren Helderse lijsttrekkers vooral over sociale onderwerpen.

Een menswaardig bestaan en echte banen in plaats van onnodig flexwerk zijn twee van de onderwerpen waarover de politici de degens kruisen. Landelijk voorzitter van de FNV, Han Busker, komt ook naar de schouwburg. Hij zal het 10-puntenplan van de FNV toelichten. In dit plan geeft de centrale aan wat zij verwacht van de gemeenteraad, onder meer op het gebied van de thuiszorg.

Het debat begint om 19.30 uur.

5 REACTIES

 1. Op 23 februari vond in de kantine van Lutterman Tegels, een eigenlijk niet noemenswaardig regiodebat plaats, met medewerking van Harmen Krul (CDA) en Pieter Kos (GL/Stadspartij).

  Drie dagen later is er nu een lijsttrekkersdebat georganiseerd door FNV, dat vindt plaats in De Kampanje. Landelijk FNV-voorzitter Han Busker is hierbij aanwezig en uitgangspunt is het 10 puntenplan van de FNV. In dit plan geeft de FNV aan wat zij verwacht van de gemeenteraad. Dit debat begint om 19.30 uur.

  JX:
  Doen alle lijsttrekkers mee ?
  Welke zaal ?
  Is het vrij toegankelijk ?
  Kan het publiek vragen stellen ?
  Waarom staat er bij dit artikel geen link/verwijzing naar dit 10 puntenplan ?
  Waarom zit ik hier het werk van de FNV te doen ?
  https://www.fnv.nl/over-fnv/nieuws/actuele-dossiers/gemeenteraadsverkiezingen/10-puntenplan/

Comments are closed.