Vlaai van VVD voor ambtenaren Den Helder

8

Den Helder – Met de VVD Taartenactie, die jaarlijks rondom Valentijnsdag wordt gehouden, worden mensen of organisaties in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere inzet voor de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad, of regio. Woensdag werden de ambtenaren van de gemeente Den Helder in het zonnetje gezet.

“De ambtenaren werken iedere dag hard voor een nog mooier Den Helder en het is nog mooier die waardering op deze manier ook eens uit te spreken”, aldus de VVD. “Ze zijn er iedere dag voor ons allemaal in een omgeving die mede door de decentralisatie van rijkstaken de afgelopen jaren veel dynamischer geworden is. Ze zijn dan ook de ruggengraat van de gemeente.”

De VVD had een flinke stapel vlaaien meegenomen, want in het stadhuis werken nu eenmaal ook heel wat mensen. Tijdens de lunch werden de taarten in de kantine van het gemeentehuis uitgereikt.

8 REACTIES

  1. De politieke partijen hebben goed door dat je met suiker en stroop meer vliegen vangt dan met Azijn.

  2. Worden die vlaaien gedeclareerd bij de gemeente? Of betalen ze het uit eigen zak. Ik denk het eerste.

  3. Kijk, met deze actie heb ik meer moeite. De ambtenaren krijgen gewoon betaald voor hun “mooie werk voor Den Helder”. Om dat dan te gaan belonen met gebak ….
    En (even een emmertje azijn) neem dan gebak van een lokale koekenbakker.

  4. Waar was de VVD in het intimidatie angstcultuur dossier?? Toen stonden zij niet achter de ambtenaren en stemde niet eens in met een onderzoek welke achteraf aan heeft gegeven dat er wel degelijk veel misstanden en verwerpelijk gedrag is binnen de gemeentelijke organisatie. Ik denk dat de ambtenaren dit niet vergeten zijn VVD!!!!

Comments are closed.